Connect with us

Hír

Megvan a Broncos general managere

A főedzőkre még várnunk kell, de az üres general manageri pozíciók közül a másodikat már betöltötték. A Denver Broncos találta meg új GM-ét, méghozzá George Paton személyében, aki a Minnesota Vikingsnál dolgozott 14 éven át, Rick Spielman general manager jobb keze volt. Most hat évre írt alá Denverben.

Paton a UCLA egyetemre járt és defensive backként játszott is, majd diplomájának megszerzése után Olaszországban és Ausztriában is focizott. Az NFL-be a Chicago Bearsen keresztül került, akkor az egyetemi és a profi játékosmegfigyelésben is részt vett, majd 2001-ben szerződött a Dolphinshoz és lett profi játékosszemélyzetért felelős igazgató. Innen ment a Vikingshoz, ahol az asszisztens GM posztot töltötte be. Több csapat is próbálta már megszerezni az elmúlt években (Jets, Browns például), de ő válogatós volt és kivárt a megfelelő lehetőségre.

A Broncosnál azért szabadult fel a general manageri pozíció, mert John Elway lemondott erről a feladatkörről és inkább futballműveletekért felelős igazgató lett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!