Connect with us

Hír

Nem tartja meg támadókoordinátorát a Steelers

Új támadókoordinátorra lesz szüksége a Pittsburgh Steelersnek, ugyanis nem hosszabbítják meg Randy Fichtner szerződését a szezon lejártával, írja Tom Pelissero. Emellett a támadófaledző Shaun Sarrett és a DB edző Tom Bradley szerződését sem újítják meg a csalódást keltő szezon után.

Nem meglepő Fichtner menesztése, hiszen a támadósorról egész évben nem lehetett sok jót elmondani (és tavaly is nagyon rossz tendenciákat mutatott). Főleg a szezon végén, amikor az egyetlen értékelhető félideje a Colts ellen volt a csapatnak, akkor meg Ben Roethlisberger hívta be a játékokat. A csapat támadósora jövőre így jó eséllyel merőben máshogy fog kinézni, főleg hogy James Conner és JuJu Smith-Schuster is szabadügynök lesz. Az egészet pedig tetézheti, ha Big Ben úgy dönt, visszavonul (vele együtt a center Maurkice Pouncey is visszavonulna minden bizonnyal).

Ezáltal jelenleg 4 támadókoordinátori pozíció kiadó, a Steelers mellett a Seahawksé, a Dolphinsé, illetve a Vikingsé. No meg persze minden csapatnál üresedés van, ahol nincs főedző jelenleg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!