Connect with us

Hír

Párterápiára van szüksége McVaynek és Goffnak

Sean McVay a Packers elleni kiesés után nem pont úgy nyilatkozott, mint aki bízik irányítójában és benne látja a jövőt – nem hogy a kezdő pozícióját, még a roster helyét sem garantálta. A holtszezon így érdekes dolgokat hozhat Los Angelesbe, hiszen már most, két nappal a szezon vége után kérdések merültek fel a két éve még $134 milliós szerződést kapó Jared Goffal kapcsolatban.

Steve Wyche ugyanis arról számol be, hogy alaposan megromlott a kapcsolat McVay és Goff közt, így “párterápiára van szükségük”. Wyche beszámolója szerint egyébként van esély rá, hogy megjavítsák a házasságot, de most nem néz ki valami jól a dolog.

A wild card körben ugyebár nem is Goff volt a kezdő, pedig annyira azért egészséges volt, hogy csere legyen, így sokan felvetették a kérdést, hogy akkor ez most egy padoztatás McVay részéről, vagy mi a helyzet. Az biztos, hogy a főedző izgatott volt, hogy kipróbálja John Wolfordot, azonban ez a kísérletezés gyorsan véget ért, mikor Jamal Adams kiütötte az irányítót. Goff egyébként egyáltalán nem örült annak, hogy nem ő volt a kezdő, és elmondása szerint ez volt a legnehezebb dolog eddigi karrierje során, amin keresztül kellett mennie.

Goff szerződéséből még négy év van hátra, jövőre $34,6 milliós cap hitje lenne. A probléma az, hogy az irányító kivághatatlan, hiszen $65,5 milliós halott pénz keletkezne utána, ráadásul még jövőre is $30 millió fölé rúgna ez a szám. Egy trade azonban nem elképzelhetetlen pénzügyileg, hiszen azzal $12 milliót spórolna a Rams, habár be kellene nyelnie egy rekordnak számító $22,2 milliós összeget halott pénzként.

Így jó eséllyel Goff lesz jövőre is a Rams kezdője, de az valószínűsíthető, hogy McVay megpróbál szerezni egy jobb képességű veteránt, hogy legalább ott legyen opciónak, és ideális esetben a versenyhelyzet segítse Goffot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!