Connect with us

Hír

Rengeteg az érdeklődő Deshaun Watson iránt

Tegnap érkezett a hír, hogy a Texans klasszis irányítója, Deshaun Watson cserét kért a csapattól. Ian Rapoport információi szerint azonnal elkezdtek égni a vonalak, rengetegen érdeklődtek a QB iránt és állítólag a Jets, a Bears és a Panthers tűnik a leglelkesebbnek.

Watson helyzetéről korábban már írtunk, ott a Jetset és a Pantherst is megjelöltük potenciális top kérőként. A Bears relatíve új név, de egyáltalán nem meglepő: korábban több riport is megjelent, mely szerint a csapat idén nagyon aktívan részt fog fenni a QB-piacon. Az más kérdés, hogy mindezt hogyan fogja megvalósítani a csapat, hisz nem dúskál a magas pickekben, de természetesen semmi sem lehetetlen.

A Texans a hírek szerint egyelőre minden megkeresést kapásból visszautasított, így Adam Schefter összegyűjtötte, milyen büntetéseket kaphat Watson, ha esetleg a holdout mellett döntene. A csapat 95 ezer dollárra büntethetné meg a minicamp kihagyásáért, további 50 ezer dollár büntetés járna minden egyes kihagyott edzőtábori napért, valamint 620 ezer dollárral lenne szegényebb az irányító minden kihagyott előszezonmeccsért. Az alapszakaszban természetesen minden kihagyott meccs után bukná a meccspénzét, visszavonulás esetén pedig 21 milliót perelhetne ki tőle a Texans. Nagyon kemény meccs lehet ebből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!