Connect with us

Hír

Ryan Pace és Matt Nagy marad, Chuck Pagano visszavonul

A legutóbbi hétvégén véget ért a Bears szezonja, így volt lehetőség foglalkozni a személyzettel. Több forrás szerint a csapat minden bizonnyal ad még egy esélyt a főedző Matt Nagynek és a GM Ryan Pace-nek (az egyelőre még nem 100%), ugyanakkor a védőkoordinátor Chuck Pagano nem tér vissza jövőre, neki ennyi elég volt az NFL-ből.

A 60 éves Pagano az elmúlt két évben a Bears védőkoordinátora volt, és bár nem tudta hozni Vic Fancgio szintjét, így is a jobbak között volt a Chicago védelme. Karrierje csúcsán az Andrew Luck fémjelezte Colts főedzője volt (2012-2017), 2019-ben, két év kihagyás után tért vissza a Bears hívására, a karrierjét 53-43-as alapszakaszmérleggel és 3-3-as postseason mérleggel fejezi be.

Pace 2015-től irányítja a Bearst, Matt Nagy 2018-ban érkezett. Előbbi alatt a csapat 42-54-es mérleggel rendelkezik és kétszer jutott rájátszásba, bár ebből Nagy szállított 28 győzelmet és a két PO-részvétel is neki köszönhető. Ezzel együtt is túlzás azt állítani, hogy jó munkát végzett volna bármelyikük, különösen a QB-kérdést kezelték rosszul, így a 2021-es idény igazi make or brake szezon lesz a számukra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!