Connect with us

Hír

Sean Payton: Nagyon jó irányítóink lesznek akkor is, ha Brees visszavonul

Drew Brees nagy valószínűséggel befejezi a profi pályafutását, így a New Orleans Saintsnek új, hosszú távú megoldást kell találnia az irányítóposztra. Ez soha nem egyszerű feladat, de Sean Payton nem különösebben aggódik.

“Megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni a Brees utáni időkre. Ahogy már korábban többször is mondtam, nagyon magabiztos vagyok a jelenlegi irányítóinkkal kapcsolatban. Nagy jó játékosaink vannak a poszton. Jameis Winston és Taysom Hill kapcsán is nagyon izgatott vagyok”

– mondta a főedző a NOLA.comnak.

Nem meglepő Payton bizalma Hillel kapcsolatban, hisz tavaly egy 2 éves, 21 millió dollárost szerződést adott neki (2021-ben a támadó 16 millió dollárt fog elfoglalni a fizetési sapkából). Az már érdekesebb, hogy Winstonról is milyen optimistán beszél, hisz a korábbi 1/1-es Brees sérülése után is csak csere volt, ráadásul nincs is szerződése a következő szezonra.

Nem kizárt, hogy Winston ismét aláír a Saintshez valamilyen veteránminimum közeli összegért, hátha ki tudja ütni Hillt a nyeregből. Amennyiben ez összejön, akkor valóban nem lesz nagyon vészes a csapat QB-helyzete, bár Super Bowlról (rájátszásról?) talán így is túlzás lenne álmodni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!