Connect with us

Hír

Sérülésjelentés a konferenciadöntők előtt

Ma este eldől, ki jut be az 55. Super Bowlba: az AFC-ben a Bills és a Chiefs, az NFC-ben a Packers és a Buccaneers küzd meg egymással. Nézzük, kire nem számíthatnak a csapatok.

A Chiefsnél örülhetnek, ugyanis Patrick Mahomes után a cornerback Bashaud Breeland is kikerült az agyrázkódás protokollból, így pályára léphet játszhat. Ellenben a linebacker Willie Gay nem bevethető, Le’Veon Bell (RB), Clyde Edwards-Helaire (RB), Sammy Watkins (WR) és Rashad Fenton (CB) játéka kérdéses. A Bills oldaláról senki nem kapott out vagy doubtful besorolást, mindössze Vernon Butler (DT) és Gabriel Davis (WR) kérdőjeles, illetve a csapat felhozta a gyakorlócsapatból az elkapó Kenny Stillst.

UPDATE: Adam Schefter információi szerint Clyde Edwards-Helaire ott lesz a pályán, Le’Veon Bell viszont nem. Sammy Watkins játékával kapcsolatban nem optimisták a csapatnál.

A Buccaneersből hiányozni fog Antonio Brown, illetve a safety Antoine Winfield sorsáról a bemelegítésnél fognak dönteni, de a DT Vita Vea játékra alkalmas. A Packersnél nincs komoly sérült, egyedül Kingsley Keke (DL) nem játszik, illetve Kevin King (CB) kérdőjeles. Érdemes megemlíteni, hogy az aktív rosterre került a cornerback Tramon Williams, aki történelmet írhat, ugyanis két csapat színeiben is pályára léphet egy rájátszáson belül, miután a Ravensnél is játszott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!