Connect with us

Érdekességek

Tom Brady már 2,875 millió dollárt keresett ösztönzőkből, még fél milliót kaphat a Super Bowlért

Tom Bradynek nagyon jó szezonja van eddig: bejutott a rájátszásba a Buccaneersszel, ahol három meccset nyerve Super Bowlba vezette a gárdát. Mindemellett keresett 25 millió dollárt kvázi alapfizetésként, 2,875 milliót ösztönzőkkel, illetve a hetedik bajnoki címe mellé még kaphat további 500 ezer dollárt.

A klasszis irányító 1,125 millió dollárt kapott azért, mert top 5-ben végzett passzolt yardokban és passzolt TD-kben (ha egy kicsit jobban megy neki és top 5-ben végez passer ratingben, passzpontosságban és passzonkénti yardokban, akkor további 1,6875 millió dollárt vihetett volna haza). Emellett 500 ezer dollárt kapott azért, mert bejutott vele a csapat a rájátszásba, 250 ezret ért a Washington legyőzése, valamint 500-500 ezret a Saints és a Packers legyőzése. Mindez alighanem megért 27,875 millió dollárt.

Brady szerződése jövőre is hasonló feltételeket tartalmaz. Ha összekapja magát és hoz egy minden téren MVP-szezont és Super Bowlt nyer, akkor akár összejöhet 30 millió dollár is, amivel holtversenyben a 10. legjobban kereső irányító lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!