Connect with us

Hír

A 49ers és a Broncos tetszik Watsonnak, de a Jets nem igazán

Még nagyon sokáig téma lesz Deshaun Watson, hiszen az irányító távozni akar, a Texans viszont nem akarja elengedni, így egyelőre megrekedtek a dolgok. Ez viszont nem jelenti, hogy ne lennének új hírek a sztori körül, most épp Jeremy Fowler számolt be arról, hogy Watsont érdekli a Denver Broncos és a San Francisco 49ers is, ellenben a New York Jets nem túlzottan, és ha már AFC East és sok drafttőkével rendelkező csapat, akkor inkább a Dolphinsba menne.

Az, hogy a 49ers tetszene Watsonnak, az nem meglepő, hiszen top csapatról van szó a liga egyik legjobb támadóstratégájával. A Broncos már érdekesebb, hiszen Denverben kevésbé beszélhetünk top csapatról, ellenben a skill személyzet fiatal és elsőrangú Courtland Suttonnel, Jerry Jeudyval, KJ Hamlerrel, Tim Patrickkal, Noah Fanttel és Melvin Gordonnal, illetve a támadófal is korrekt. A Broncosszal egyébként már Kareem Jackson is összekötötte Watsont, a korábbi csapattárs is beszélt arról, hogy szívesen játszana az irányító Denverben. Nem mondhatjuk, hogy sajnálnánk, ha kétszer kellene látni minden évben a Mahomes vs Watson csatát.

A Broncos az idei drafton az 1/9-es picket tudja felajánlani, a 49ers pedig az 1/12-t, így a Texansnak nyilván nem ezek a legjobb opciók, hiszen a Jetstől és a Dolphinstól top3-as picket lehetne szerezni és gyorsabban lehetne megindítani az újjáépítést egy irányítóval (plusz New Yorkban és Miamiban összességében is jóval több a drafttőke idén és jövőre is). A 49ersnél viszont sokan belengetik Nick Bosát vagy Fred Warnert, ugyanis a Texans állítólag nagyon jó fiatal védőket is szeretne a pickek mellé Watsonért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!