Connect with us

Prémium cikkek

A bajnok örökös feladata: egyben tartani a gárdát – Buccaneers FA-kitekintő

A bajnokoknak szinte mindig az a legnagyobb feladatuk az NFL-ben, hogy valahogy egyben tartsák a gárdát, hogy ismét menetelhessenek egy nagyot. A csapat a győzelem után örömmámorban úszik pár napig, pár hétig, aztán vissza kell térni a földre és szembesülni kell a valósággal: szabadügynökből sok van, pénzből viszont kevés.

A Buccaneersre tökéletes igaz a fenti bevett gyakorlat, Jason Licht general manager is azzal a problémával szembesül, hogy sok kulcsjátékosának jár le a szerződése, és mivel mindannyian Super Bowlt nyertek, ezáltal kiválóan játszottak és tartják majd a markukat, hogy akkor ide a nagy lóvét, hiszen kiérdemeltük. Lichtnek egy nagy szerencséje van: ott van mellette a “GM-társa” Tom Brady, akinek a jelenléte arra ösztönzi a játékosokat, hogy olcsóbban írjanak alá Tampába egy újabb gyűrű reményében – ahogy Brady már többször bebizonyította, erre mellette van a legnagyobb esélye mindenkinek.

Most eltérek az FA-kitekintőben bevett gyakorlatunktól és nem a pénzügyekkel kezdek, hanem a szabadügynökökkel, hogy lássuk, miért és kikre kell majd felszabadítani plusz pénzeket, akár a jövő kisebb beáldozásával együtt is.

Kikkel is kell foglalkozni?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!