Connect with us

Hír

A Colts és a Seahawks is egyeztetett az Eaglesszel Ertz kapcsán

Az Eagles már a tavalyi trade határidő előtt is megpróbálta elcserélni Zach Ertzöt (a Ravens és a Packers is tett állítólag ajánlatot), azonban a tight end akkor bokasérülést szenvedett és IR-re került, így meghiúsult az üzlet. Most újra megpróbálja áruba bocsátani a philadelphiai egyesület és Ed Kracz információi szerint fel is vették a kapcsolatot a Coltsszal és a Seahawksszal.

Ertznek még egy éve van hátra a szerződéséből, de az biztos, hogy nem marad az Eaglesnél, trade vagy kivágás útján távozni fog. Az Eagles $4,7 milliót tud spórolni mindkét esetben, a potenciális cserélő félnek pedig $8,25 milliós fizetéssel kellene számolnia 2021-re.

A Seahawks elég gyatrán áll TE poszton, Will Dissly 251 yardig jutott tavaly, a negyedik körös Colby Parkinson pedig hat meccsen mindössze 16 yardig – Greg Olsen visszavonult, Jacob Hollister és Luke Willson pedig szabadügynök lesz. Ertz mindegyiküknél jobb még 30 évesen is, és adhatna Wilsonnak egy olyan biztonsági, rövid- és középtávoli célpontot, ami hiányzik az offense-ből. A Coltsnál Jack Doyle és Mo Alex-Cox van rosteren, Trey Burton pedig szabadügynök lesz. Nem olyan rossz ez a páros, de tudjuk, hogy Frank Reich szereti a két tight endes felállásokat és elég jól tudta használni Ertzöt Philadelphiában is.

Elképzelhető, hogy az Eagles csomagban adná el Ertzöt. A Colts esetében Carson Wentz mellé adhatnák a tight endet, a Seahawks esetében pedig mondjuk Andre Dillarddal egyetemben. A két évvel ezelőtti első körös tackle nem váltotta be a reményeket egyelőre és korábbi ausztrál rögbissel, Jordan Mailatával fog megküzdeni a kezdő LT posztért, utóbbiról pedig láttuk, hogy el tudja látni a feladatokat. Dillard egyébként a Coltsnál is elképzelhető a visszavonuló Anthony Castonzo helyén. Ha önmagában adják el Ertzöt Rosemanék, akkor egy negyedik körös picknél várhatóan nem kapnak többet figyelembe véve a korát és a szerződését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!