Connect with us

Hír

A Colts kompenzációt kér Carson Wentz mellé

Bár korábban több riport is arról szólt, hogy az Eagles már a héten elcserélheti Carson Wentzet, ez nem tűnik valószínűnek – vagy ha megtörténik, akkor sem olyan áron, ahogy a Philadelphia szeretné. A legfrissebb hírek szerint (via Yahoo) a Colts kompenzációt kér az irányító mellé.

Az Eagles állítólag szeretne hasonló ellenértéket kapni Wentzért, amilyet a Lions kapott Staffordért (két első körös, egy harmadik körös cetli + Jared Goff). Ez valamilyen szinten érhető, mivel a fiatal QB után rekordnagyságú 31 millió dollár halott pénz keletkezne, csakhogy Wentz új csapatának át kell vennie az irányító effektíve 47 millió dollár garantáltat tartalmazó szerződését.

Ez azt jelenti, hogy Wentz nemcsak a játéka alapján, de pénzügyileg is sokkal inkább Goffhoz van közelebb a Stafford-Goff csere alapján. Ebből kiindulva nem meglepő, hogy a Colts nemcsak fizetne Wentzért, de játékos vagy pick formájában még kompenzációt is kér: például nem adná oda egy az egyben Wentzért az első körös pickjét, hanem kérne még vissza egy harmadik körös cetli.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!