Connect with us

Hír

A Coltson kívül senki nem érdeklődött komolyabban Carson Wentz iránt

A Colts tegnap megszerezte Carson Wentzet az Eaglestől, ezzel egy újabb QB-saga zárult le. Mint kiderült, különösebben nem kellett izgulni a végkifejlett miatt, gyakorlatilag csak a Colts érdeklődött a korábbi 1/2-es irányító iránt.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy 2-3, legfeljebb négy csapat kereshette meg az Eaglest Wentz miatt, most ezt több riport cáfolja. Michael Giardi (NFL Network) információ szerint a Patriotsnál ugyan felmerült a fiatal QB neve, de nem volt igazi érdeklődés a csapat részéről. Hasonló a helyzet a Broncoszal, James Palmer (NFL Network) szerint a gárda hamar kizárta Wentz megszerzésének lehetőségét, ugyanis csak top kaliberű irányítóra hajlandók költeni (mint Deshaun Watson vagy Matt Stafford).

A Bears ellenben már komoly érdeklődőnek tűnt, de Jay Glazer szerint végül nem tettek ajánlatot – ennek részben lehet oka az, hogy Wentz állítólag nem akart náluk játszani. Így effektíve csak a Coltsszal tudott az Eagles tárgyalni, melynek fényében a 2. (potenciálisan első) és 3. körös ellenérték kifejezetten jónak tűnik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!