Connect with us

Hír

A Jets nem rohan sehová Sam Darnold elcserélésével

A Jets a nagyvilág felé továbbra is azt kommunikálja, hogy Sam Darnold egy szuper irányító és nem döntöttek még, hogy vele folytatják-e tovább, vagy draftolnak valakit 1/2-re. Ian Rapoport is ráerősít erre, az NFL Network insidere ugyanis azt mondja, hogy a Jets nem siet sehová. Mielőtt döntést hoznának, alaposan kiértékelik a draftra jelentkező irányítókat, megvárják a Pro Dayeiket, interjúznak velük, minden ami kell, és majd csak utána döntik el, hogy Darnolddal vagy egy újonccal haladnak tovább.

Ez tehát azt jelenti, hogy sok idő eltelhet még addig, amíg Darnold kikerül a trade-piacra (ha egyáltalán). Azonban nem várhatnak örökké, hiszen lehet, hogy még a ligaév kezdete, azaz március 17 előtt kellene elcserélni, hiszen utána egyes csapatok akár találhatnak is maguknak megoldást.

Természetesen logikus ez a gondolkodás, de az utóbbi napok kiszivárogtatott információi alapján (egyrészt nem sietnek sehová, másrészt második körös picket kérnek legalább) arra is következtethetünk, hogy a Jets el akarja cserélni az irányítót, csak előbb fel akarja srófolni az árát. Stafford, Goff és Wentz elcserélése után Darnold lehet a legértékesebb irányító a trade-piacon (Watsont nem számolva), és Rapoport arról is beszámolt, hogy komoly érdeklődést mutattak egyesek a Jets QB-ja iránt.

A kérők közt leginkább a Bearst és a Washingtont emlegethetjük, hiszen elsősorban ők keresnek irányítót, vagy legalábbis nekik nincs jobb opciójuk Darnoldnál. A Patriots is ilyen csapat lenne, de a Jets biztosan nem adja el Belichickéknek az irányítót. Esetleg olyan franchise jelentkezhet még be, amelynek idén még nem, de jövőre kellene QB. Ilyen lehet a Steelers Big Ben várható visszavonulásával, habár az sejthető, hogy ők kevesebbet ajánlanának a Jetsnek, mint a Bears vagy a Washington, amelyeknek most van nagyobb szüksége valaki használhatóra.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2021-02-23 11:09

Szegény Bears, Trub helyett Garoppolo vagy Darnold, cseberből vederbe :) amúgy Darnold kapcsán azt tartom, hogy egy jó támadókoordinátor alatt ő egy erős láncszem lehet egy csapatban, viszont az a Jetsben szépen kijött, hogy egy szar csapatban borzasztóan alulteljesít ő is, nem tud egyedül megmenteni egy franchise-t. Mint pl. amire a Bears támadósornak szüksége lenne.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  Farubcek
2021-02-23 12:14

De bárhol is fog játszani, a szellemeket hagyja Jetsben.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Farubcek
2021-02-23 14:18

Az a gond Darnolddal, hogy Flacco-val a támadósor életképesebbnek tűnt. Flaccot pedig simán kijátszotta Lock a csapatból. És utóbbi se egy ígéretes játékos.

BillyManziel
BillyManziel
Reply to  Farubcek
2021-02-23 18:31

Azért kevés irányító képes egy egész franchise-t elcipelni a hátán. Én hamarabb látnék benne potenciált mint Jimmy G-ben.

Farubcek
Farubcek
Reply to  BillyManziel
2021-02-23 18:40

Én is amúgy :)

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  BillyManziel
2021-02-24 19:51

Egyik sem.

Józsi14
Józsi14
2021-02-23 13:19

FK! Full kamu! Szerintem amint jön egy második körös cetli, már adják is.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x