Connect with us

Hír

A Jets nem rohan sehová Sam Darnold elcserélésével

A Jets a nagyvilág felé továbbra is azt kommunikálja, hogy Sam Darnold egy szuper irányító és nem döntöttek még, hogy vele folytatják-e tovább, vagy draftolnak valakit 1/2-re. Ian Rapoport is ráerősít erre, az NFL Network insidere ugyanis azt mondja, hogy a Jets nem siet sehová. Mielőtt döntést hoznának, alaposan kiértékelik a draftra jelentkező irányítókat, megvárják a Pro Dayeiket, interjúznak velük, minden ami kell, és majd csak utána döntik el, hogy Darnolddal vagy egy újonccal haladnak tovább.

Ez tehát azt jelenti, hogy sok idő eltelhet még addig, amíg Darnold kikerül a trade-piacra (ha egyáltalán). Azonban nem várhatnak örökké, hiszen lehet, hogy még a ligaév kezdete, azaz március 17 előtt kellene elcserélni, hiszen utána egyes csapatok akár találhatnak is maguknak megoldást.

Természetesen logikus ez a gondolkodás, de az utóbbi napok kiszivárogtatott információi alapján (egyrészt nem sietnek sehová, másrészt második körös picket kérnek legalább) arra is következtethetünk, hogy a Jets el akarja cserélni az irányítót, csak előbb fel akarja srófolni az árát. Stafford, Goff és Wentz elcserélése után Darnold lehet a legértékesebb irányító a trade-piacon (Watsont nem számolva), és Rapoport arról is beszámolt, hogy komoly érdeklődést mutattak egyesek a Jets QB-ja iránt.

A kérők közt leginkább a Bearst és a Washingtont emlegethetjük, hiszen elsősorban ők keresnek irányítót, vagy legalábbis nekik nincs jobb opciójuk Darnoldnál. A Patriots is ilyen csapat lenne, de a Jets biztosan nem adja el Belichickéknek az irányítót. Esetleg olyan franchise jelentkezhet még be, amelynek idén még nem, de jövőre kellene QB. Ilyen lehet a Steelers Big Ben várható visszavonulásával, habár az sejthető, hogy ők kevesebbet ajánlanának a Jetsnek, mint a Bears vagy a Washington, amelyeknek most van nagyobb szüksége valaki használhatóra.

7 Comments

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!