Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök edge rusherek

Baromi jól néz ki a szabadügynökpiac edge rusherek tekintetében. Végül 10 névre szűkítettem a toplistát, de itt egyértelműen a bőség zavarával kellett küzdenem és nem arról volt szó, hogy ki kellett szenvedjek még pár nevet a lista végére. Mind a 10 játékos kezdő szintű, és még a kimaradók közt is találunk olyanokat, akik beférhetnek a liga 64 legjobb passzsiettetője közé. 

10. Leonard Floyd

Floyd 2016-ban top10-es választott volt, ám ehhez a mércéhez sosem tudott felnőni. A 2020-ban mutatott 10,5 sackje és 55 nyomásgyakorlása elég jól néz ki, azonban rengeteget segített rajta, hogy a Rams kiváló védelmében Aaron Donald mellett játszhatott. Pass rusherként valójában semmi különöset nem nyújt, de legalább kifejezetten stabil a játéka futás ellen és coverage-ben is hasznos tud lenni, így leginkább egy 3-4-es rendszert alkalmazó csapatban képzelhető el. Félő, hogy a sackszáma alapján túl fogják fizetni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!