Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök linebackerek

Nem a legszexibb poszt mostanában, de a linebacker pozíció elitjének képviselői teljes védelmeket tudnak jobbá varázsolni. Idén ha nem is hemzsegünk az elit szabadügynök linebackerekből, de azért van 3-4 olyan játékos, akiért akár licitháború is kialakulhat. Mellettük pedig van még pár játékos, akik szintén értékesek lehetnek bizonyos játékhelyzetekben.

8. Eric Wilson

Wilson főleg a sérülések miatt kapott idén sok szerepet a Vikingsban, de ha sok jó nem is mondható el a játékáról, annyi biztosan, hogy nagyon bírta a gyűrődést, ugyanis több mint 1000 snapet volt a pályán. Coverage-ben még nem is volt annyira elveszve, mert mindössze két touchdownt engedett és három interceptiont is jegyzett (a yardokat mondjuk nyelte), de futás ellen szenvedett. Rengeteg rossz döntés és elrontott szerelés jellemezte a játékát, de egy linebacker hiányos csapat egy kisebb szerződéssel lehet, hogy megkínálja.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!