Connect with us

Hír

A Packers is bejelentkezett Wattért

Tegnapelőtt azt írtuk, hogy egy tucatnyi csapat bejelentkezett már JJ Watt szolgálataiért, köztük a Bills, a Steelers, a Browns és a Titans. Nos, ezt a listát bővíthetjük a Packersszel, ugyanis Bill Huber információi szerint felvették a kapcsolatot a szabadügynökké vált pass rusherrel.

Watt Wisconsinban nőtt fel nagyjából 200 kilométerre Green Baytől, gyerekként a Packersnek szurkolt, illetve a Wisconsin egyetemre is járt, szóval a kapcsolat nyilván megvan. A Sajtfejek részéről is lehet értelme az igazolásnak, de ehhez még dolgozni kell a pénzügyeken. Bakhtiari szerződésének átalakításával bő $8 milliót már spórolt a csapat, de még így is szükség van $20 millió dollár felszabadítására csak ahhoz, hogy beférjen a plafon alá a Packers. Ha Watt érkezne, akkor Preston Smith még inkább feleslegessé válna a $8 milliós fizetésével együtt, Christian Kirksey-n és Ricky Wagneren lehet még $10 milliós spórolni és akkor már csak egy Rodgers szerződésátalakítás vagy egy Davante Adams hosszabbítás kell például, hogy Watt is beférjen a keretbe.

A háromszoros Év Védője díj nyertese már 32 éves lesz márciusban, és egy contenderhez szeretne igazolni – a Packersre illik ez a jelző, tekintve hogy az utóbbi két évben konferenciadöntőt játszottak és a regnáló MVP Aaron Rodgers az irányítójuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!