Connect with us

Hír

A Panthers az 1/8-as picket is felajánlotta a Lionsnek Staffordért

Albert Breer a szokásos hétfő reggeli információval teli cikkében írt arról, hogyan is zajlott le a Stafford trade és mely csapatok próbálták megszerezni a Lions irányítóját.

Kezdjük a történet legelején. Stafford a szezon utáni első napon tudatta a Lions tulajdonosával, hogy cserét kér, tehát az edző- és GM-keresést már ezzel kezdhette meg a csapat. Brad Holmes pedig ennek kapcsán emelkedett ki a tömegből, mikor arról beszélt, milyen folyamat során cseréltek fel és szerezték meg Goffot a Ramsnél, és hogyan kezelné egy Stafford szintű cserének a levezénylését.

A Lions elküldte a GM-et és egyéb vezetőket a Senior Bowlra, ahol több csapattal is beszéltek és úgy jöttek vissza, hogy többen is hajlandók lehetnek első körös picket adni. A dolgok akkor indultak be igazán, amikor Rams felajánlotta a jövő évi első körös pickjét, Goffot és egy plusz picket (illetve az érdeklődés kiderült a médiában is), de ez egyáltalán nem volt elég a Lionsnek. Szombatra pedig tisztázódott a helyzet a többi csapat körül is, ki mennyit is ajánlana az irányítóért (akinek egyébként a Rams, a 49ers és a Colts volt a preferált desztinációja, és a Lionsnek ugyan nem kellett figyelembe vennie ezt, azért nem akartak kicseszni Stafforddal).

  • A Panthers felajánlotta az 1/8-as pickjét és egy hátsóbb körös draftcetlit is.
  • A Washington felajánlotta az 1/19-es pickjét és egy harmadik körös cetlit is.
  • A Colts tárgyalt a Lionsszel pickekről és játékosokról is, de végül nem ajánlotta fel az 1/21-es választási jogot.
  • A 49ers érdeklődött, de végül nem adott hivatalos ajánlatot, és az volt a Lions érzése, hogy az 1/12 nem volt játékban, a Rams ajánlata után pedig ki is szálltak John Lynchék.
  • A Broncos egy pickcserében gondolkodott, ami egy első kör végi cetlit ért volna összességében, de végül a közelében sem voltak annak, amit mások ajánlani tudtak.
  • A Bears és a Patriots is telefonált, a Pats egy második kört és egy játékost ajánlott, de mivel Stafford azt mondta, hogy bárhová elcserélhetik, csak New Englandbe ne, így ez nem volt reális opció.
  • A Jets is benézett a buliba, de nem jutottak messze a felek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!