Connect with us

Hír

A Patriots aktívan próbál irányítóért cserélni

A New England Patriots továbbra is aktívan próbál új irányítót szerezni, minden potenciális cserepartnernél érdeklődött már, írja a TheAthletic. Továbbá a csapat nem zárta ki Cam Newton újraigazolását, bár a korábbi MVP leginkább csak vésztartalékként szerepel a listán.

A Patriots komolyan érdeklődött Matt Stafford iránt, de a veterán irányító végül a Ramsben kötött ki. Felmerült a csapat Carson Wentz kapcsán is, de ez nem volt komoly, a korábbi 1/2-es pedig már a Coltsé. Bill Belichick ugyanakkor nem akarja feladni, még bőven van név a listáján.

A hírek szerint Marcus Mariota, Sam Darnold, Teddy Bridgewater és Jimmy Garoppolo is potenciális célpontok között szerepel. Mariota tűnik a legkönnyebben megszerezhető jelöltnek, ő az egyetlen, aki jelenleg fix csereének számít. A maradék három irányító akkor jöhet szóba, ha a csapatuknak sikerült új irányítót szerezni: mindhárman esélyesek Deshaun Watsonra, de a Jets és a Panthers akár a draftról is találhat magának új QB-t, megnyitva ezzel az utat a Patriots előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!