Connect with us

Hír

A Raiders elpasszolná Derek Carrt, hogy megszerezze Deshaun Watsont?

Vincent Bonsignore (Las Vegas Journal) arról számol be, hogy várhatóan több csapat is érdeklődni fog Derek Carr iránt a holtszezonban. A Raiders pedig meg is fogja hallgatni ezeket, leginkább annak reményében, hogy a Carrért kapott ellenértékkel együtt már egy jó kis ajánlatot össze tudnak rakni, hogy megszerezzék a Texanstól Deshaun Watsont.

Carr remek szezonon van túl, 8. helyen végzett EPA/dropback mutatóban és 8. volt a PFF értékelése szerint is, így nem lenne meglepő, hogy az irányítóhiánnyal küzdő csapatok puhatolóznának a Raidersnél, hogy mennyibe is kerülne a 30 éves QB. Bonsignore a Coltsot, a Bearst, a Patriotsot és a Washingtont jelölte meg potenciális kérőként, ellenértékként pedig két első kört vetett fel, amiért a Raiders hajlandó lenne elcserélni, hiszen ezzel már elég jó csomagot tudna összerakni Watsonért, hozzádobva mondjuk a saját idei és jövő évi első körös picket. Nem tűnik valószínűnek, hogy valaki ennyit adjon Carrért, de a szerződése egyébként könnyen cserélhető, a Raidersnek mindössze $2,5 millió halott pénzt kellene benyelnie, az új csapatnak pedig két évre kevesebb, mint $40 milliót jelentene garantált tartalom nélkül Carr megszerzése.

A legvalószínűbb forgatókönyv persze az, hogy a Raiders megtartja Carrt és a védelmét erősíti a pickekből (rá is fér), de ha lesz lehetőségük egy ilyen három-oldalú cserét összehozni, akkor könnyen megléphetik, hiszen Watson nagy előrelépést jelentene rövid- és hosszú távon. Ez a hír egyébként minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a Texans nem akarja Carrt ellenértékként, talán mert a testvére csúnyán megbukott Houstonban (már a draftolásakor is erről volt szó, hogy nem akarták őt emiatt), vagy mert inkább pickeket gyűjtenének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!