Connect with us

Hír

A Texans többek között két első körös picket és két fiatal kezdő védőt akar Watsonért

Miután a Rams megszerezte Matt Staffordot, Deshaun Watsonon és a Houston Texanson a világ szeme. Több forrás szerint a Stafford-trade nem befolyásolja Watson értékét: a Houston Chronicle arról számolt be, hogy a csapat legalább két első- és két második körös picket, illetve két fiatal, kezdő védőt szeretne a QB-ért cserébe, míg a TheAthletic szerint három első kört, vagy két elsőt és egy sztárjátékost.

Mindkettő érdekes koncepció, de ha azt vesszük alapul, hogy Minkah Fitzpatrick egy első-, Jalen Ramsey és Jamal Adams két első körös pickért váltott nemrég csapatot, így vállalható ellenértéknek tűnik (effektíve Stafford egy első és egy harmadik körért kelt el). Már csak az a kérdés, hogy ki vállalna be ennyit.

Ilyen koncepcióban rögtön a 49ers juthatna eszünkbe: a még évekig nagyon olcsó Nick Bosa, az idei 1/12-es pick, egy 2022/1. kör és egy második körös cetli már elég jól nézne ki (a második körös helyett érkezhetne akár Jimmy Garoppolo is). A Jets és a Dolphins sem esett ki: ha nem is feltétlenül dúskálnak a fiatal védőkben, de mindezt első körös pickekkel tudják kompenzálni. Természetesen a Bears és a Panthers is versenyben lehet, de elméleti szinten akár még a Lions is szóba jöhet a rengeteg extra picknek köszönhetően. Kíváncsian várjuk, ki lesz a befutó, és hogy milyen ajánlattal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!