Connect with us

Hír

A Titans árulja a tavalyi első körösét

Pár napja írtunk arról, hogy Isaiah Wilson azt posztolta a Twitteren, befejezte a focit, legalábbis a Titansben biztosan. A csapatnál is hasonló véleményen vannak, Ian Rapoport információ szerint a gárda megpróbálja elcserélni a balhés játékost.

Wilson mindössze 4 snapet játszott újoncként, de így is gyakran került a hírekbe: kétszer volt a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetéssel kapták el, miután összetörte az autóját (és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie), aztán a csapat házon belül eltiltotta, mert megszegte a belső szabályokat, a szezont pedig az NFI (Non-Football Injury) listán fejezte be.

A Titans állítólag mindennek örülne a korábbi 1/29-esért cserébe, ami több a semminél, de erre nem sok esély van. Wilson a következő három évben 4,5 millió dollár garantált alapfizetéssel rendelkezik, ami bár nem sok, de a kockázatot aligha éri meg. Így jó eséllyel a Titans  – amely 6,5 millió dollárt már kifizetett a  játékosnak – vagy a keretben hagyja (a kivágásával 3,5 millióval nőne a játékos cap hitje), vagy kivágja és káros magaviseletre hivatkozva megpróbálja jogi úton elintézni, hogy ne kelljen kifizetnie a garantált tételeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!