Connect with us

Hír

A Titans első körösének el kell döntenie, akar-e focizni vagy sem

A Titans tavaly a jobb oldali tackle Isaiah Wilsont választotta az első körben, hátha át tudja venni a távozó Jack Conklin helyét. Wilson mindössze 4 snapet játszott újoncként, de azért bőven történtek vele dolgok: kétszer volt a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetéssel kapták el, miután összetörte az autóját (és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie), aztán a csapat házon belül eltiltotta, mert megszegte a belső szabályokat, a szezont pedig az NFI (Non-Football Injury) listán fejezte be.

Azt már a draft előtt is tudtuk, hogy nem Wilson a legélesebb kés a fiókban, és lehetnek vele viselkedésbeli problémák, de azért ilyen gyors mélyrepülésre nem számítottunk. A Titans general managere sem tudta leplezni csalódottságát.

“Sok háttérmunkát végeztünk vele kapcsolatban a draft előtt, de nem ugyanaz a játékos volt, aki megérkezett Nashville-be, mint akit értékeltünk. Most el kell döntenie, hogy akar-e focizni vagy sem. Ez csak rajta múlik.”

Robinson azt is elmondta, hogy azóta nem beszélt a játékossal, hogy decemberben NFI-listára tették. Akkor azt mondták, hogy van pár dolga Wilsonnak, amit rendbe kell tennie, és segíteni fognak neki az oda vezető úton.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!