Connect with us

Hír

A Titans első körösének el kell döntenie, akar-e focizni vagy sem

A Titans tavaly a jobb oldali tackle Isaiah Wilsont választotta az első körben, hátha át tudja venni a távozó Jack Conklin helyét. Wilson mindössze 4 snapet játszott újoncként, de azért bőven történtek vele dolgok: kétszer volt a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetéssel kapták el, miután összetörte az autóját (és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie), aztán a csapat házon belül eltiltotta, mert megszegte a belső szabályokat, a szezont pedig az NFI (Non-Football Injury) listán fejezte be.

Azt már a draft előtt is tudtuk, hogy nem Wilson a legélesebb kés a fiókban, és lehetnek vele viselkedésbeli problémák, de azért ilyen gyors mélyrepülésre nem számítottunk. A Titans general managere sem tudta leplezni csalódottságát.

“Sok háttérmunkát végeztünk vele kapcsolatban a draft előtt, de nem ugyanaz a játékos volt, aki megérkezett Nashville-be, mint akit értékeltünk. Most el kell döntenie, hogy akar-e focizni vagy sem. Ez csak rajta múlik.”

Robinson azt is elmondta, hogy azóta nem beszélt a játékossal, hogy decemberben NFI-listára tették. Akkor azt mondták, hogy van pár dolga Wilsonnak, amit rendbe kell tennie, és segíteni fognak neki az oda vezető úton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!