Connect with us

Hír

AB, Gronkowski és Barrett is maradna Tampában

Az elsősorban Tom Brady miatt összeállt Dream Team felért a csúcsra, így nem meglepő, hogy a legtöbben maradnának a Buccaneersben. A GOAT már kijelentette, hogy visszatér, azóta pedig több társa is jelezte maradási szándékát.

“Ember, imádnám! Ez egy nagyszerű hely számomra, imádnék visszatérni és behúzni a második gyűrűt. Hihetetlenül sokat jelentene, ha összejönne”

– mondta az elkapó Antonio Brown. Hozzá csatlakozva Rob Gronkowski azt nyilatkozta, hogy “Nem látja, miért ne térhetne vissza a Bucshoz”, de hasonló véleményen van a pass rusher Shaq Barrett is.

“Nincs még egy hely, ahol szívesebben lennék. Biztos vagyok benne, hogy az ügynököm és a csapat képviselői hamar megoldják a dolgot. Otthonra leltem itt, esélyt adtak, szabadságot, hogy úgy játszak, ahogy szeretnék. Az első naptól kezdve ez a tökéletes hely számomra.”

Brown a különböző pályán kívüli ügyei miatt került partvonalra, és bár voltak iránta érdeklődők, Brady kardoskodott a leginkább érte (már a Patriotsban is). Gronk szintén Brady miatt tért vissza a visszavonulásából, míg Barrett kvázi Bruce Arians/Todd Bowles felfedezettje, így nem meglepő, hogy maradnának.

Rajtuk kívül Lavonte David, Chris Godwin és Ndamukong Suh szerződése is lejár. A Bucsnak effektíve 15 millió dollárnyi szabad helye van 180,5 millió dolláros cappel számolva, így mindenki aligha fér bele.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!