Connect with us

Hír

Alex Smith: Jól elrontottam a Washington terveit, nem akarták, hogy ott legyek

Alex Smith folytatni szeretne a karrierjét, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem a fővárosban teszi majd. Ez nem olyan meglepő annak tudatában, amit az irányító elmondott a GQ-nak adott interjújában. Elmondása szerint a Washington ugyanis egyáltalán nem akarta, hogy ő visszatérjen.

“Sosem gondolták volna, hogy visszatérek. Senki. Minden rehabilitációmat a csapat létesítményein kívül végeztem. Ők foglalkoznak ACL-ekkel és hasonlókkal, de amikor én beléptem a problémáimmal, olyan volt mintha három szemem lenne.”

Smith – aki rájátszásba vezette a csapatot és megnyerte az Év Visszatérője díjat – általában elég polkorrekt szokott lenni, de most alaposan beleállt a Football Teambe.

“Volt pár ember, aki úgy gondolta, hogy képes lehetek erre. De a világ nagy része nem hitt ebben és inkább sajnáltatott. “Szép dolog, hogy próbálkozol.” Amikor úgy döntöttem, hogy visszatérek, azzal egyértelműen keresztbe tettem a csapat terveinek. Nem látták jönni, nem akarták, hogy ott legyek, nem akarták, hogy a csapatban, a keretben legyek, nem akartak esélyt adni. Új rezsim volt, bejöttek és úgy tekintettek rám, mint a maradékra, aki sérült és csak problémát jelent. Egyáltalán nem akarták, hogy ott legyek. Persze képzelhetitek, hogy azután, amin keresztülmentem, ez mennyire érdekelt. Akár akarják, akár nem, én akkor is megpróbálom.”

Smithnek meg kellett győznie a csapatot, hogy képes ő még játszani.

“Megpróbáltak a PUP listára tenni két hétre, megpróbáltak figyelmen kívül hagyni. Úgy éreztem, nem kaptam fair elbánást. Meg akartam nézni, hogy képes vagyok-e még focizni, és úgy éreztem, hogy nem kaptam meg a lehetőséget, hogy ezt megtudjam. Olyan volt, mintha majdnem lefutnám a maratont, de a cél előtt azt mondanák, hogy nem fejezhetem be a versenyt. Én meg úgy voltam vele, hogy basszátok meg, én akkor is befejezem. Vagy legalább megnézem, hogy képes vagyok-e rá. Összességében hálás vagyok, hogy túlléptünk ezen és megoldottuk a dolgokat, de nem, nem fogadtak tárt karokkal két év után.”

A 36 éves irányító jött, látott és győzött, 5-1-es mérleget hozott kezdőként és rájátszásba vitte a Washingtont (habár ehhez a védelemnek is sok köze volt), ott viszont sérülés miatt már nem tudott pályára lépni. A Football Team idén $14,7 milliót spórolhat a kivágásával, a hallottak alapján erre jó esély van. Smith pedig kereshet magának új csapatot, aztán majd kiderül, hogy valahol bíznak-e benne még kezdőként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!