Connect with us

Hír

Alex Smith még játszana valahol 2021-ben is

Alex Smith idén megnyerte az Év Visszatérője címet, de a szezon végén ismét sérülésekkel küzdött, így felvetődhetett a lehetőség, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A szerződése miatt a fővárosban kérdéses a jövője, de Jeremy Fowler információi szerint az irányító játszani szeretne valahol 2021-ben is.

Smith 2021-ben $18,8 milliót keresne jelenlegi szerződésével, de a Washington $13,6 milliót spórolva elküldheti, ami elég valószínűnek tekinthető, hacsak nem egyeznek meg a felek egy fizetéscsökkentésben, amivel Smith esélyt kapna a kezdőre a következő szezonban is. Ha nem így lesz, akkor a piacon kereshet magának új csapatot, de nehéz elképzelni, hogy bárki egyértelmű kezdőként számolna vele, inkább átmeneti megoldás lehet legfeljebb.

Smith nyolc meccsen játszott idén, haton kezdőként és 5-1-es mérleget tudott elérni, habár a 6 TD – 8 INT mutatója nem néz ki valami jól, tehát elsősorban nem az ő játéka miatt tudott sikeres lenni a Football Team. A 36 éves irányítónak a szezon végén a vádlija sérült meg, így a rájátszásban nem tudott pályára lépni.

A Washington szeretné megoldani az irányítókérdését, de egyelőre nincs megfelelő opciója. Taylor Heinicke kapott egy hosszabbítást, vélhetően Kyle Allen is marad egy ERFA tenderrel, és akkor ott van még Alex Smith kérdése. Igazából egyikük sem tűnik megfelelő hosszútávú megoldásnak, viszont a drafton az 1/19-es pickkel is nagyon nehéz lesz egy fiatal tehetséget találni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!