Connect with us

Hír

Allen Robinsont tagelné, majd elcserélné a Bears?

Allen Robinson nemrég azt mondta, hogy minden elképzelhető a jövőjével kapcsolatban, bármelyik csapat szóba jöhet, de azért a múltját figyelembe véve azt gondolhatjuk, hogy szeretne végre normális irányítóval játszani azután, hogy karrierjében Christian Hackenberg, Blake Bortles és Mitch Trubisky dobáltak neki. Arra mondjuk lehet nem gondolt, hogy a Bears nem akarja csak úgy elengedni.

Tom Pelissero információi szerint a felek közt szeptember óta nem volt egyeztetés hosszú távú szerződésről, azonban a franchise tag lehetősége még ott van a Bears kezében. Ezzel ugyebár hagyományosan időt nyernének egy hosszú távú szerződés kialkudására, de manapság trendibb dolog ezután elcserélni a játékost, így ez is egy elképzelhető forgatókönyv – vagy az, hogy Robinson a tag alatt játszik még egy évet Chicagóban.

Robinson 102 elkapással, 1250 yarddal és 6 TD-vel fejezte be a szezont, Chicagóban három év alatt 255 elkapással, 3151 yarddal és 17 TD-vel vette ki a részét a sikerekből. A 27 éves elkapó a negyedik legjobb szabadügynöknek számít az 50-es listánk alapján.

A franchise tageket jövő keddtől egészen március 9-ig lehet kiosztani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!