Connect with us

Hír

Arians az alapszakaszban felajánlotta az elégedetlenkedő Fournette-nek, hogy kivágja

Leonard Fournette a rájátszásban megkapta a Playoff Lenny becenevet kiváló játéka miatt, de közel volt ahhoz, hogy pályára se lépjen a playoffban a Buccaneers színeiben. A futó ugyanis elégedetlen volt a szerepével, amikor a 14. héten a Vikings ellen úgy nem került be az aktív keretbe, hogy teljesen egészséges volt, Bruce Arians pedig felajánlotta neki, hogy távozhat: ha szeretné, akkor kivágják és kereshet magának másik csapatot, amelyik rájátszásba jutott.

“Azt mondtam neki, hogy “ez a jelenlegi helyzet, de ez bármikor változhat. Felvállalhatod, vagy mondhatod azt, hogy vágjunk ki. Mit szeretnél? Ez egy különleges csapat, azt hiszem ezt te is érzed. Döntsd el, hogy ki tudod-e várni, mi fog történni.” Ő pedig megtette és büszke vagyok rá.”

– mesélte el a sztorit Arians a Tampa Bay Timesnak.

A kezdő futó addig Ronald Jones volt, azonban ő konkrétan egy héttel később COVID-IR-re került, így megnyílt a lehetőség Fournette előtt. Jones aztán még sérülést is szenvedett a wild card kör előtt, így megszületett Playoff Lenny, aki a rájátszásban négy meccsen 448 yardot és 4 TD-t szállított, illetve Super Bowlt nyert.

Fournette szabadügynök lesz idén, így sokat segített a pénztárcáján is, hogy vissza tudta állítani a renoméját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!