Connect with us

Hír

Az Eagles egyre közelebb Carson Wentz elcseréléséhez

Egyre forrósodik a helyzet Carson Wentz körül: korábban több forrás is arról számolt be, hogy néhány csapat agresszíven érdeklődik a korábbi 1/2-es iránt, míg a legfrissebb hírek szerint (via Philadelphia Inquirer) nagyon közel van az irányító klubváltása. Egyes információk szerint agresszív ajánlatok érkeznek és van első körös ellenérték is az asztalon, mások szerint az Eagles két első körös picket és egy játékost akar az irányítóért, ami elég soknak tűnik egy padra szorult játékosért, de a Chicago Bears még így is érdeklődik.

Korábban írtunk róla, hogy az Eagles a Ramsszel ellentétben nem akarja minden áron elcserélni az irányítóját, ami leginkább azzal függ össze, hogy a QB után rekordot jelentő 33,8 millió dollárnyi halott pénz keletkezne. Aki Wentzet akarja, annak nem csak a QB értékét kell megfizetnie (ami jobb esetben is egy második kör), hanem kárpótolnia kell az Eaglest a rengeteg bennragadó pénzért.

Ez gyakorlatilag a Goff-Stafford csere inverze. A Rams effektíve azért adott egy extra első kört Jared Goff mellé a Lionsnek, hogy az átvegye az irányító 43 millió dolláros garantált fizetését (miközben 22,2 millió dollár DM is keletkezett). Wentz esetében a vásárlónak azért kell extra pickeket fizetnie, hogy az Eagles benyeljen 31 millió dollárt.

Két első kör (és egy játékos) Wentzért még így is nagyon sok, ez inkább kiindulási alap lehet: ha valaki már egy első kört és némi aprót hajlandó ajánlani a tavalyi év egyik legrosszabb irányítójáért, akkor azt alighanem örömmel elfogadja az Eagles. Frank Reich miatt legtöbben a Coltsot gondolták első számú esélyesnek, de most a Bears tűnik favoritnak, ahol Wentz korábbi irányítóedzője, John DeFilippo is dolgozik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!