Connect with us

Hír

Az Eagles versenytársat hozna Jalen Hurtsnek

Az Eagles tegnap elcserélte Carson Wentzet, így a jelenlegi kezdőirányító a tavalyi második körös Jalen Hurts, aki egyébként a szezon végén is az volt Wentz padoztatását követően (és aki jelenleg az egyetlen rosteren lévő irányító). Ez azonban Adam Schefter és Chris Mortensen információi szerint nem jelenti azt, hogy Hurts automatikusan meg is kapja az első számú QB szerepét a 2021-es szezonra, az Eagles versenytársat fog neki hozni a holtszezonban.

Az Eaglesnél új főedző van Nick Sirianni személyében, aki nyilván meg szeretné nézni Hurtsöt élőben is, mielőtt neki adja a kezdő pozíciót. Az is természetes, hogy Hurts nem egyedül fog ott állni az edzőtáborban a pályán piros mezben és nem egyedül fog a QB-teremben videózgatni, tehát jönni fog mellé valaki. Hogy ez egy veteránt vagy egy újoncot jelent (vagy mindkettőt?), azt nem tudni egyelőre.

A drafton az 1/6-os pick jelenleg az Eaglesé, de jól tudjuk Howie Rosemanről, hogy ha irányítóról van szó, akkor nem fél minden követ megmozgatni, hogy szerezzen egyet, akár felcsere árán sem. A Coltstól kapott jövő évi potenciális első kör pedig akár jelentheti azt is, hogy az Eagles beáldozza a saját jövő évi első körös cetlijét, hogy felmozogjon a Jets vagy még inkább a Dolphins helyére és ott válassza ki Justin Fieldset vagy Zach Wilsont, jó eséllyel aki marad a Jets választása után. Alternatív opció, hogy 1/6-ra érkezik Trey Lance, aki érdekes választás lenne, tekintve hogy Wentzhez hasonlóan ő is a North Dakota State egyetemre járt.

Viszont az is valószínűsíthető, hogy még a draft előtt szeretne egy olcsóbb veteránt igazolni az Eagles, erre például Tyrod Taylor lehet opció, akivel látszólag lehetne verseny, de inkább mentornak érkezhetne Hurts mellé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!