Connect with us

Hír

Bakhtiari szerződésén spórolt a Packers

A Green Bay Packers a szezon közben elég nagy hosszabbítást adott az elit bal oldali tackle David Bakhtiarinak, most viszont kicsit átalakították ezt a szerződést, hogy a Packersnek könnyebb dolga legyen beférni a fizetési plafon alá. Ian Rapoport információi szerint a játékos jövő hónapban esedékes $11 milliós roster bónuszát alakították át aláírási bónusszá, amit így leosztottak a szerződés időtartamára (bővebben erről A fizetés plafon titkai című cikkünkben olvashattok).

Így az idei évre $8,3 milliót spórolt a csapat ($19,3 millió helyett $11 milliót foglal majd Bakhtiari az idei sapkából), de ez az összeg természetesen visszaköszön majd a következő években, 2022 és 2024 közt egységesen $2,768 millióval többet foglal majd a tackle a fizetési plafonból.

Az idei évben rengeteg ilyen átalakítást fogunk látni, hiszen ez a játékosnak konkrétan semmibe sem kerül (sőt, még kicsit hamarabb is jutnak a pénzükhöz), a csapat ellenben spórol a pandémia miatti szűkös évre – a plafon $198,2 millióról várhatóan $180,5 millióra csökken, azonban 2022-től minden bizonnyal ismét nagy növekedésnek indul.

A Packers jelenleg nagyjából $20 millióval van a fizetési plafon felett, így van még teendő, de például egy Davante Adamsnek adott hosszabbítással, Aaron Rodgers szerződésének átalakításával, vagy épp Preston Smith kivágásával már könnyen beférnének a keretbe. Szabadügynökeik közt a center Corey Linsley, esetleg a futó Aaron Jones van, mint fontosabb, többet kereső játékosok, ezen kívül természetesen más szabadügynök játékosokra is lehet költeni, mint mondjuk JJ Watt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!