Connect with us

Hír

BREAKING: JJ Wattot elküldi a Texans!

Több forrás is arról számolt be, hogy JJ Wattot elküldi a Texans – a játékos elmondása szerint ezt ő maga kérte. Ezzel a lépéssel 17,5 millió dollárt szabadít fel a csapat halott pénz nélkül, míg a 32 éves védőlegenda szabadon igazolhat bárhová.

Watt 2011-ben 1/11-esként került a ligába és pillanatokon belül a liga legjobbja lett. Rögtön második évében első csapatos All-Pro lett, összesen nyolcszor választották be a legjobbak közé, kétszer vezette a ligát sackekben és háromszor lett az év védőjátékosa. Ő az egyetlen, aki karrierje során kétszer is átlépte a 20+ sackes határt, pályája csúcsán még az MVP-címre is esélyesnek tartották.

Sajnos a sérülésekkel nem volt szerencséje: míg karrierje első öt évében egy meccset sem hagyott ki, a második öt évben 32 meccsen nem volt bevethető. Tavaly 16 meccsen 52 tackle-t és öt sacket jegyezett, de a gyengébb számai ellenére jól játszott, a PFF szerint a 9. legjobb pass rusher volt a ligában.

2014-ben kötött a Texansszal egy 6 éves, 100 millió dolláros szerződést, amely még egy évig lett volna érvényes. Összességében fair lépés volt ez a franchise-tól: Watt távozni szeretett volna és bajnokesélyes csapatban játszani, most erre lehetősége lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!