Connect with us

Hír

Buccaneers GM: Kib***ottul megnyerjük ezt jövőre is!

A Buccaneers general managere nagyon jó munkát végzett az utóbbi pár évben, nagyon jó keretet rakott össze, amit megfejelt Tom Brady szerződtetésével, ez pedig oda vezetett, hogy Super Bowlt nyert a gárda. Jason Lichtnek sok dolga lesz idén is, hiszen több fontos játékosának is lejár a szerződése, de a Super Bowl győzelmi felvonuláson fogadkozott, hogy meg tudják oldani ezeket a helyzeteket és úgy tervezik, hogy jövőre is ugyanígy fognak ünnepelni.

“Megvannak az erőforrásaink, hogy mindenkit megtartsunk, és kiba***ottul meg fogjuk nyerni ezt jövőre is!

A Buccaneersnek jelenleg közel $30 milliója van a fizetési plafon alatt, de szabadügynök lesz Shaq Barrett, Lavonte David, Chris Godwin, Rob Gronkowski, Ndamukong Suh, Leonard Fournette és Antonio Brown is, hogy csak a kezdőket említsem. Ezt így nem lesz egyszerű megoldani, de persze a fizetési sapkában kevés lehetetlen dolog létezik.

Bruce Arians a pódiumon tegnap Chris Godwin és Lavonte David esetében is azt mondta, hogy nem mennek sehová, és Shaq Barrett is azt mondta, hogy maradni fog. Nagyon összeállt most ez a Buccaneers, mindenki maradni szeretne, de kérdés, sikerül-e mindenkivel megállapodni azután, hogy az örömmámor elmúlik.

Utoljára egyébként a 2003-2004-es Patriots volt képes a duplázásra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!