Connect with us

Hír

Christian Kirksey-t és Rick Wagnert is kivágta a Packers

Azok után, hogy múlt héten David Bakhtiari frissen megköttetett szerződését átstrukturálta a Packers, most még 8 millió dollárt szabadított fel a fizetési sapkában két játékos kivágásával – írja Adam Schefter. Mind Rick Wagner, mind Christian Kirksey tavalyi érkező volt, de hamar menniük is kellett a COVID és a csökkentett cap okozta kellemetlen helyzet miatt. Az elvileg a visszavonulást is fontolgató Wagnernél $4,25 milliót, Kirksey esetén $5,6 milliót szabadított így fel a Wisconsini alakulat összesen $3,75 millió halott pénz mellett.

Christian Kirksey két évre 13 millió dollárért írt alá, amiből 4 millió dollár volt garantált, és a Blake Martinez után maradt every down linebacker szerepkört volt hivatott betölteni a csapatnál. Év közbeni sérülések miatt 5 meccset volt kénytelen kihagyni, bár így is a legtöbbet pályán lévő LB volt a csapatban. A rájátszással együtt 60 tackle-t szerzett, de volt 10 elrontott szerelése, míg coverage-ben 390 yardot, öt TD-t és 117,9-es passer ratinget engedett. Év végére már a draftolatlan újonc Krys Barnes egyre többször helyettesítette és hasonló játékot látva várható volt a veterán játékos elküldése.

Rick Wagner a fal jobb oldalán szintén egy tavalyi távozó, Bryan Bulaga pozícióját vette át. Összességében nem is szerepelt rosszul, az alapszakaszban 13 meccsen egy sacket és mindössze 16 nyomást engedett, a PFF-nél a 11. legjobbra értékelt RT volt a kezdőket figyelembe véve, így akár kisebb meglepetés is lehet az elküldése. Neki jó piaca lehet, évi 8-10 milliót is kereshet majd új csapatában. A távozásával lyuk keletkezik a fal szélén és mivel a center Linsley szabadügynök lesz, akár két kezdőjét is elveszítheti így a liga egyik legjobb támadófala.

A közelmúltbéli megtakarításokkal 18 milliót szabadított fel a Packers a sapkából, de még jelenleg is 11,45 millió dollárral állnak a prognosztizált 180 milliós cap felett.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!