Connect with us

Hír

Csak akkor válik meg Garoppolótól a 49ers, ha leakasztja Watsont?

A 49ers irányítóhelyzete már téma egy ideje, hiszen Jimmy Garoppolo nem váltja meg a világot, a csapat pedig igazából egy top irányítóra van attól, hogy folyamatos Super Bowl contender legyen. Nem véletlenül merült fel a 49ers egy potenciális Deshaun Watson trade kapcsán, azonban Jeremy Fowler információi szerint a csapat csak akkor válna meg Garoppolótól, ha egy nagy üzletet sikerülne összehozni QB poszton – ez elsősorban Watson megszerzése lehet, vagy esetleg egy drafton való felcsere a top3-ba.

Ha ez nem jön össze, akkor viszont maradni fog Garoppolo, ugyanis a 49ersnél összességében még elégedettek vele. Az irányítónak 22-8-as mérlege van kezdőként San Franciscóban, habár nagyon jó védelemmel és a liga egyik legjobb támadófelfogású edzőjével van kisegítve.

Garoppolo szerződéséből még két év van hátra, idén $26,4 milliót foglalna a sapkából, de $23,6 milliót spórolva megválhat tőle a 49ers. Ezt viszont tényleg csak úgy érdemes meglépni, ha tudnak nála szignifikánsan jobb QB-t találni, ami a lehetőségeiket vizsgálva nem lesz egyszerű. Watsonért nehéz lesz versenyezniük a Jetsszel és a Dolphinsszal, és a top3-ba való felcserét sem könnyű megoldani az 1/12-es pickről indulva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!