Connect with us

Hír

Danny Amendola: Tom Brady a Patriots Way

Danny Amendola korábban megjárta már a Patriotsot, illetve játszott a Patriots Wayt követni próbáló Detroit Lionsben is. Egyértelmű véleménye van arról, hogy ki miatt volt sikeres a Patriots Way.

“A szótárban Patriots Way mellett ott van Tom Brady neve is. Egyik edző sem dob passzokat, kapja el azokat, csinál tackle-öket. Persze miattuk kerülnek a megfelelő játékosok a megfelelő pozícióba, de a Patriots Way egyet jelent Tom Bradyvel. Ezért van Brady ott a Super Bowlban és a Patriots nem”

– mondta az elkapó (via PFT).

A helyzetet azért némileg árnyalja, hogy tavaly Bradyvel sem jutott Super Bowlba a New England, a 2020-as keret pedig jóval gyengébb volt a 2019-esnél. Tény, hogy egy Brady szintű irányítóval egyszerűbb sikeresnek lenni, de például a Lionsszel ő sem lenne most ott a döntőben. Ez persze semmit nem von le a veterán irányító érdemeiből, de ezzel együtt talán korái még leírni a Patriotsot. Azt viszont többen is elmondták már, hogy nem Belichick vagy az ő kultúrája, módszerei miatt, hanem inkább Brady miatt akartak a Patriotsban játszani, a Patriotsba igazolni korábban – persze a kettő csak együtt működött eddig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!