Connect with us

Hír

Deshaun Watson kiülheti a szezont, ha a Texans nem cseréli el

Deshaun Watson boldogtalansága nem ismer határokat, egyre több forrás állítja, hogy soha többet nem akar a Houston Texans mezében pályára lépni. Az NBC elemző Chris Simms a játékoshoz közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Watson kész kiülni a szezont, ha a Texans nem cseréli el.

Amennyiben az irányító a holdout mellett dönt, a csapat 95 ezer dollárra büntethetné meg a minicamp kihagyásáért, további 50 ezer dollár büntetés járna minden egyes kihagyott edzőtábori napért (~500 ezer dollár összesen), valamint 620 ezer dollárral lenne szegényebb minden kihagyott előszezonmeccsért. Három előszezonmeccsel számolva 2,5 millió dolláros csekket kapna Watson a Texantól, illetve a szezon kiülésével további 10,5 millió dollártól esne el. A szerződése ebben az esetben tolódna egy évet, ami azt jelenti, hogy 2022-ben is 10,5 millió dollárért játszana 35 millió dollár helyett.

Nem semmi áldozat lenne ez a játékostól, de a hosszú távú karrierje érdekében megéri kockáztatni. Azt persze hozzá kell tenni, hogy február elején még könnyű ezzel fenyegetőzni, ez inkább akkor lesz érdekes történet, ha eljön az augusztus és ezzel együtt az edzőtábor ideje (és addig nem cserélte el a Texans).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!