Connect with us

Hír

Ebből az 5 csapatból kerül ki az idei Hard Knocks főszereplője

Az NFL szabályai alapján minden szezon végén kiderül, hogy mely csapatok lehetnek kiszemeltek az HBO számára, hogy szerepeljenek az edzőtábort belülről bemutató dokusorozatban, a Hard Knocksban. A szezon végén kissé megfeledkeztünk erről, de most az nfl.com emlékeztetett erre, így pótoljuk az elmaradást.

A Hard Knocks már a 16. évadára készül, és ha tavaly a pandémia közepette sem maradt el a sorozat (a Chargers és a Rams közösen szerepelt), akkor jó eséllyel most sem fog. Alapvetően bármelyik csapat jelentkezhet, hogy szerepeljen az HBO műsorában, de erre nem igazán szokott sor kerülni, így az NFL a franchise-ok vezetőivel egyeztetve 2014-ben kitalálta, hogy “kényszeríthet” csapatokat a részvételre, amennyiben megfelelnek bizonyos feltételeknek. A franchise-ok akkor mentesülnek a részvétel alól, ha

  • az utóbbi 10 évben szerepeltek a Hard Knocksban, vagy
  • az utóbbi két év valamelyikében bejutottak a rájátszásba, vagy
  • új főedzőt neveztek ki idén.

Ezek alapján pedig öt csapat választható az idei show-ba: az Arizona Cardinals, a Carolina Panthers, a Dallas Cowboys, a Denver Broncos és a New York Giants.

Ti melyiket látnátok legszívesebben?

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-02-25 08:04

még egy indok hogy a cowboys főedzőt cseréljen, vagy ők vagy a panthers lesz a “szerencsés” csapat, főleg ha megszerzik watsont

RvBalazs
RvBalazs
2021-02-25 08:52

Ha valaki behúzza Watsont, akkor tuti az a csapat “nyeri meg” ezt is a trade miatt.
De én a ‘Boyzra szavaznék

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-02-25 09:57

Szerintem a nagyúr részt akar venni a műsorban, ezért nem jutottak idén a playoffba (és 2021-ben sem fognak), így akkor jövőre már mehetnek is.

Egyébként ebből a felhozatalból, vagy a Carolinát nézném meg, vagy az Arizonát. Ha Carolinában marad Bridgewater, akkor inkább az Arizonát.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-02-25 10:02

Juj, fontos. Ezt a magyar HBO le szokta adni, vagy HBO GO)?
Régebben a Sport1 nyomta, de idén nem láttam hogy az Arena4 adta volna.
Vagy ezt csak streamelni, torrentezni lehet?

Raist
Raist
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-02-25 12:49

Nem rémlik, most sincs fent egyik régi sem. Talán ami reményre adhat okot, hogy állítólag jön az HBO Max Magyarországra is és az azt is jelenthetné hogy egységesítenék a kínálatot is.

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-02-25 17:20

Nem adta az HBO Magyarországon az egyik platformján sem sajnos.

Ge®i
Ge®i
2021-02-25 12:03

Én megnézném Joe Judge-ot, hogy hogyan dolgozik. Egy-két vicces videó kikerült már, hogy nagy ritkán benne van kisebb-nagyobb marhaságokban is, érdekelne, hogy viszonyulnak hozzá a rosteren…

Raist
Raist
2021-02-25 12:40

Nagyon-nagyon meglepne, ha nem “Amerika csapata” kerülne be, ahol ráadásul lesz egy Prescott visszatér sztori (előre megszavazom neki az ÉV visszatérője címet, ez is egy + adalék lehet hogy hogyan építi fel magát és a csapat Őt). Talán tényleg csak a Watson trade szólhatna ebbe bele.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x