Connect with us

Hír

Egyre forróbb a levegő Russell Wilson körül, komolyan összejöhet egy csere?

Egyre forróbb a levegő Russell Wilson körül, hiszen a játékos ügynöke megkereste a Seahawkst egy lehetséges trade kapcsán – írja a The Athletic. A Dolphins, a Jets, a Saints és a Raiders merült fel, mint potenciális célállomás, és NFL-berkeken belül többen is úgy gondolják, hogy a közeljövőben összejöhet egy csere.

Wilson az utóbbi időben publikusan is kifejezte elégedetlenségét a csapat vezetésével kapcsolatban, és beleszólást szeretne a fontos, támadósort érintő döntésekbe, mint a rendszer és a támadófal. A The Athleticen publikált cikk hosszasan belemegy a részletekbe, például abba, hogy Wilson szeretne lenni a támadósor maga, mint ahogy Mahomes a Chiefsnél.

Az év elején működött is a dolog a LetRussCook kampánnyal, azonban Pete Carroll beparázott a Bills és a Rams elleni több turnover következtében, így a Cardinals elleni rövid héten át akarta alakítani az offense filozófiáját. Wilson találkozott az edzőkkel, elmondta, hogy szerinte hogyan lehetne megjavítani a támadósort, azonban az ötleteit figyelmen kívül hagyták, ő pedig kiviharzott a teremből.

A Super Bowl után Wilson beszélt Carrollal, hogy megbeszéljék, hogyan lehetne a támadófalat megjavítani. Az irányító tudni akarta a tervet, de ezt nem magyarázták el neki. Ezekkel egyértelművé vált számára, hogy a csapat vezetői nem úgy tekintenek rá, mint ő tekint saját magára, így erről már nyíltan is beszélt a média előtt.

Ha ez így marad, akkor nehéz elképzelni a hosszú távú folytatást a felek közt. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!