Connect with us

Hír

Favre szerint nem Trevor Lawrence-t kellene a Jaguarsnak húznia 1/1-re

A Hall of Famer Brett Favre nyilván elég sokat tud az irányítójátékról, de a jelek szerint a csapatépítésről és ehhez hasonló dolgokról már jóval kevesebbet. Favre ugyanis úgy gondolja, hogy a Jaguarsnak nem a korszakos irányítótehetséget, Trevor Lawrence-t kellene választania, hanem – most figyelj -, egy elkapót. Oké, egy Heisman-győztes elkapót, de akkor is.

“Láttam Trevort játszani, és szerintem nagyon jó. De nem gondolom, hogy a Jaguarsnak az irányító azonnali hiányposzt lenne, elég sok hiányposztjuk van. Én Devonta Smith-t választanám. Az utolsó két meccsen, amit láttam tőle, elkápráztatott, hogy milyen jó. Mindenki tudja, hogy ő fogja kapni a labdát, mégis dominál. Szerintem egy ilyen játékost kellene választaniuk.”

– mondta Favre a TMZ-nek.

Abban igaza van, hogy Smith egy remek játékos, és abban is, hogy sok hiányposztja van a Jaguarsnak. De ezek közt az egyik az irányító, ami a legfontosabb poszt a fociban, ezt nyilván Favre is tudja. A Garnder Minshew, Jake Luton, Mike Glennon trió pedig nyilvánvalóan nem megoldás Jacksonville-ben, és lehet négy Devonta Smith-ed is az elkapók közt, ha nincs QB, aki odadobná neki a labdát. Lawrence-t ellenben olyan jó prospectként emlegetik, mint John Elwayt, Peyton Manninget és Andrew Luckot.

“Ez nem Trevor Lawrence ellen szól, de szerintem találsz a piacon vagy a draft középső és hátsó köreiben is irányítót. De Smith-hez hasonló elkapót nem találsz. Lehet belőle egy Jerry Rice vagy egy Randy Moss, egy igazi game-changer.”

Jó kérdés, hogy a piacon vagy a középső körökben kire gondolhatott Favre, mert hogy Lawrence-hez hasonló tehetséget nem talál ezeken a helyeken, az biztos. Ellenben az idei WR-piac elég jónak tűnik, hiszen többek közt Allen Robinson, Kenny Golladay, Chris Godwin, Will Fuller és JuJu Smith-Schuster is szabadügynökké válik (meglátjuk, ki kerül ki ténylegesen a piacra, de az biztos, hogy nem fogják mindannyiukat visszaigazolni a csapataik).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!