Connect with us

Hír

Goff: Végre olyan csapatnál leszek, amelyik értékel és akar engem

Jared Goff nem örült igazán annak, hogy a Los Angeles Rams megvált tőle, de annak már igen, hogy a Lions tagja lesz és kezdő irányítóként tekintenek rá.

“Izgatott vagyok, hogy végre olyan csapatnál lehetek, amelyről tudom, hogy akar és értékel engem.”

– mondta Goff Mike Silvernek, aki egy elég részrehajló cikket közölt az nfl.comon az irányítóval kapcsolatban.

Kicsit fura ez az állítás a QB részéről, ugyanis a Rams két első-, két második- és két harmadik körös picket adott 2016-ban azért, hogy draftolhassa Goffot, aztán három évvel később adott neki egy négy évre szóló $143 milliós szerződést is, amik nem azt mutatják, hogy nem akarták vagy értékelték volna őt a csapatnál – inkább azt, hogy ő nem élt a lehetőséggel. Ráadásul a Lions oldaláról is nehéz azt mondani a Stafford-trade ellenértékét figyelembe véve, hogy nagyra értékelnék Goffot, hiszen még ők kaptak plusz draft cetlit azért, hogy átvegyék az irányítót, akit nem engedhetett meg magának a Rams pénzügyileg.

Hab a tortán, hogy Dan Campbell, a Lions új főedzője arról beszélt a hétvégén, hogy előbb el kell kezdeni a csapat építkezését, és utána majd meg kell találniuk a megfelelő irányítót – tehát úgy tűnik, hogy a Lions sem gondolkodik Goffban hosszú távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!