Connect with us

Hír

Három játékosától is elköszön a Panthers

A Panthers korán elkezdte a tavaszi nagytakarítást, Kawann Short után újabb három játékos kerül lapátra: a safety Tre Boston, a punter Michael Palardy és a defensive end Stephen Weatherly. Hármójukon összesen ~8,5 millió dollárt spórolt a csapat.

Palardy 2016 óta a Panthers tagja, 2018-ban kapott egy három éves hosszabbítást. A szerződéséből még egy év volt hátra, a tavalyi évet kihagyta ACL-szakadás miatt. A kivágásával 1,9 millió dollár szabadult fel.

Weatherlyn már többet spórolt a csapat, egészen pontosan 5,9 millió dollárt. A korábbi hetedik körös játékos tavaly kezdőként kezdte a szezont, majd a 9. héten megsérült. Összesen mindössze 12 nyomást generált sack nélkül, így várható volt a menesztése.

Tre Boston távozása már érdekesebb. A safetyt a csapat hivatalosan még nem küldte el, ezt csak később fogja megtenni, hátha addig sikerül elcserélni. Amennyiben nem jön össze egy trade, úgy a tavaly gyengén teljesítő, de előtte három évig parádésan játszó védő elküldésével mindössze 883 ezer dollárt lehet spórolni 5,33 millió dollár halott pénz mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!