Connect with us

Hír

Hightower, Chung és Cannon is visszatér a Patriotshoz

A Patriots két évtized után végzett ismét negatív mérleggel, amiben jelenős szerepet játszott Tom Brady távozása, azonban az sem segített, hogy a ligában a legtöbb játékosuk döntött az opt out mellett a pandémia hatására. Ian Rapoport információi szerint viszont három kezdőjátékosuk, a támadófalember Marcus Cannon, a safety Patrick Chung és a linebacker Dont’a Hightower is visszatér a csapathoz a 2021-es szezonra. Mindegyikük egészséges és készen áll a munkára.

Hightower és Chung a védelem gerincét alkotta korábban, így fontos lehet a visszatérésük, főleg előbbinek, illetve nyilván a támadófalba sem árt egy jó erőt képviselő játékos Cannon személyében. Ennyitől persze még nem lehet várni sem a védelem, sem a támadósor jelentős feljavulását, de a Patriotsnak van a harmadik legtöbb elkölthető pénze az idei szűkös évben, hiszen jelenleg $62 millióval van a gárda a fizetési plafon alatt, így bőven lehet költekezni, ha Belichick mester is jónak látja. Az biztos, hogy ráfér a keretre.

Hozzátehetjük viszont azt is, hogy mindhárman átlépték már a 30 éves határt (Cannon már 33, Chung 34 lesz a szezonban) és egész sokat is foglalnak a sapkából (Hightoweren 10 milliót, Cannonon 7 milliót lehet spórolni).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-02-26 18:43

Apa, kezdődik.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2021-02-26 19:07

Kapott a liga egy évet…

Everlast77
Everlast77
Reply to  Fetyke
2021-02-26 20:31

Én nagyon csodálkoznék, ha bármelyikük impact lenne idén. Talán Hightower, a Def irányítása miatt, de Chung már 2 éve is leszálló ágban volt, Canon kb dettó. Értem én , hogy mentorálás meg ilyenek, de erre 3 fő a Defben kissé luxus.

Vicgeordie
Vicgeordie
2021-02-26 21:06

HT-t megtartanám (nagyon hiányzott az esze a védelemből), a másik kettőt elengedném, inkább a felszabaduló cap space

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x