Connect with us

Hír

Hightower, Chung és Cannon is visszatér a Patriotshoz

A Patriots két évtized után végzett ismét negatív mérleggel, amiben jelenős szerepet játszott Tom Brady távozása, azonban az sem segített, hogy a ligában a legtöbb játékosuk döntött az opt out mellett a pandémia hatására. Ian Rapoport információi szerint viszont három kezdőjátékosuk, a támadófalember Marcus Cannon, a safety Patrick Chung és a linebacker Dont’a Hightower is visszatér a csapathoz a 2021-es szezonra. Mindegyikük egészséges és készen áll a munkára.

Hightower és Chung a védelem gerincét alkotta korábban, így fontos lehet a visszatérésük, főleg előbbinek, illetve nyilván a támadófalba sem árt egy jó erőt képviselő játékos Cannon személyében. Ennyitől persze még nem lehet várni sem a védelem, sem a támadósor jelentős feljavulását, de a Patriotsnak van a harmadik legtöbb elkölthető pénze az idei szűkös évben, hiszen jelenleg $62 millióval van a gárda a fizetési plafon alatt, így bőven lehet költekezni, ha Belichick mester is jónak látja. Az biztos, hogy ráfér a keretre.

Hozzátehetjük viszont azt is, hogy mindhárman átlépték már a 30 éves határt (Cannon már 33, Chung 34 lesz a szezonban) és egész sokat is foglalnak a sapkából (Hightoweren 10 milliót, Cannonon 7 milliót lehet spórolni).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!