Connect with us

Hír

Hosszabbított a wild card kör hősével a Washington

A wild card kör legnagyobb meglepetése az volt, hogy a kvázi ismeretlen Taylor Heinicke milyen jó játékot nyújtott a Washington Football Team színeiben a későbbi bajnok Tampa Bay Buccaneers ellen. A fővárosi csapat pedig most meg is jutalmazta az irányítót egy új szerződéssel, írja Ian Rapoport.

Heinicke korlátozott jogú szabadügynök lett volna, ami azt jelenti, hogy a Washington adhatott volna neki egy tendert és olcsón, könnyen megtarthatta volna. A csapat viszont nem így tett és adott a QB-nak egy két éves $8,75 milliós szerződést (kezdő meccsekhez kötött ösztönzőkkel együtt). Irányítókhoz mérten nem egy nagy gázsi, de ha azt nézzük, hogy Heinicke decemberben írt alá a Football Team gyakorlócsapatába, akkor bőven több, mint amennyire akkor számíthatott.

A Washington QB-helyzete ettől függetlenül továbbra is ködös. Az nyilvánvaló, hogy nem köteleződtek el Heinicke mellett (miért is tették volna?), emellett olcsón tenderelhetik az ERFA státuszú Kyle Allent, és Alex Smith is a keret tagja egyelőre, bár egyáltalán nem biztos, hogy a $18,75 milliós fizetésével meg fogja tartani a csapat. Továbbra is valószínűsíthető, hogy a Washington megpróbál szerezni magának irányítót, akár csere keretében, akár a drafton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!