Connect with us

Hír

Ismét taget kaphat a Washington kiváló falembere?

A Washington Football Team vezetősége hamarosan elkezd egyeztetni az All-Pro guard Brandon Scherffel egy új szerződés kapcsán, írja a Washington Post. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy a csapat nem akarja kiengedni a támadófala legjobb tagját a piacra (ő számítana pedig a legjobb szabadügynök guardnak).

Scherff tavaly a franchise tag alatt játszott, ám a fővárosi gárda akár ismét ehhez az eszközhöz folyamodhat, ami egy 20 százalékos fizetésemelést jelentene a guard számára, így $18,04 milliót kereshetne. Ezzel magasan a legjobban fizetett játékos lenne a posztján 2021-ben, hiszen jelenleg Brandon Brooks keres a legjobban évi átlag $14,1 millióval. A franchise tageket holnaptól lehet kiosztani egészen március 9-ig.

A Washingtonnak a franchise tag kiosztása időt, egészen pontosan 4 hónapot adna arra, hogy hosszú távon megegyezzen falemberével, már amennyiben ezt Scherff is akarja, mert azt nem tudni, hogy ő mennyire szeretne hosszú távon maradni a csapatnál.

A Washington pénztárcáját ez egyébként különösen nem befolyásolja, hiszen jelenleg $38 millióval van a gárda a fizetési plafon alatt, Alex Smithen lehet még közel $15 milliót spórolni és igazán fontos szabadügynöke sincs a csapatnak Scherffön kívül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!