Connect with us

Hír

Jövőhéten nagy bejelentés várható Drew Breestől

Pontosan egy hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy Drew Brees visszavonul. Ez hivatalosan azóta sem történt meg, de jövőhéten okosabbak lehetünk: Sean Payton szerint a következő 1-1,5 héten érkezik az irányító egy nagy bejelentéssel.

A Saints mestere nem beszélt arról, hogy mit jelenthet be a 42 éves irányító, de óriási meglepetés lenne, ha nem a visszavonulását tenné hivatalossá (már van szerződése az NBC-vel, hogy kommentátorként kezdjen új karrierbe). Ezzel ráadásul még jót is tenne a csapattal, ugyanis ezzel felszabadítana 13,5 millió dollárt: a Saints jelenleg 112 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont.

Brees 2001-ben a Chargers második körös pickje volt. 2005-ig játszott San Diegóban, majd New Orleansba költözött. Karrierje során hétszer vezette a ligát passzolt yardokban (legtöbb valaha), négyszer volt övé a legtöbb TD-passz (holtversenyben legtöbb), ő az egyetlen játékos, aki ötször is 5000 yard fölött passzolt, valamint az egyetlen, aki átlépte a 80 ezer yardos passzolt határt, visszavonulása pillanatában vezetni fogja az örökranglistát passzolt yardokban és második lesz TD-kben.

Mindezek ellenére soha nem lett MVP és Super Bowlba is csak egyszer jutott, de azt legalább megnyerte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!