Connect with us

Hír

JuJu Smith-Schuster maradni akar Pittsburgh-ben, de csak akkor, ha megfizetik

JuJu Smith-Schuster szerződése márciusban lejár és korlátlan jogú szabadügynökként tesztelheti a piacot. Állítólag a újraigazolása kritikus pont Ben Roethlisberger maradásával kapcsolatban és az elkapó is szívesen maradna, de csak a megfelelő áron.

“Imádnám, ha itt folytathatnám a karrierem. Mindig is győzni akartam és olyan csapat tagja lenni, amelyik minden évben a rájátszásért küzd. Ezzel együtt a pénzügyi vonal sem elhanyagolható, azt akarom, hogy az értékemnek megfelelően fizessenek meg”

– mondta az elkapó a OX Sports Radiónak.

Smith-Schusternek nem kell aggódnia, minden bizonnyal az értékének megfelelően fogják megfizetni, bár a valós értéke alighanem meglepi majd. A PFF értékelése alapján a 63. legjobb elkapó volt tavaly (csapaton belül is csak a harmadik), bár nála ez is előrelépés, 2019-ben a 86. volt a listán.

Az egyetlen átlagon felüli idénye három éve volt, így nem meglepő, hogy a különböző becslések szerint évi 10 millió dollár körül mozoghat az értéke, ami a top 20-ba sem lenne elég a poszton. Emellett a Steelers jelenleg 35 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont – jó eséllyel nemcsak, hogy nem maradhat Pittsburgh-ben, de még az általa reálisnak tartott fizetést sem kapja meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!