Connect with us

Hír

Justin Simmons újra franchise taget kaphat

A tavalyi szezont franchise tag alatt játszó Justin Simmon idén is taget kaphat a Broncostól, amennyiben a határidőig nem sikerül megegyezni, állítja több riport. A kiváló safety tavaly 11,4 millió dollárt keresett a taggel, amelynek újbóli használata idén 13,7 millió dollárt jelentene a számára, már amennyiben aláírja.

Simmons 2016-ban harmadik körös pick volt. Karrierje elején inkább átlagos játékosnak számított, Vic Fangio érkezése viszont csodát tett vele: 2019-ben második csapatos All-Pro, tavaly pedig Pro Bowler lett. Egyértelműen ő a legnagyobb neve az idei szabadügynök piacnak safety poszton, futás és passz ellen is kiváló.

A liga legjobban kereső safetyje jelenleg Budda Baker évi 14,75 millió dollárral. Amennyiben Simmons új szerződést kap, úgy könnyen ő lehet az első safety a történelemben, aki átlépi a 15 millió dolláros határt.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2021-02-24 17:56

“Amennyiben Simmons új szerződést kap, úgy könnyen ő lehet az első safety a történelemben, aki átlépi a 15 millió dolláros határt.”

Nos, ezt egyelőre kétlem. Baker szerződése valójában csak átlag 12M-t jelent, és az első 3 évben csak 11M-t visz haza. Persze Simmons kaphat ettől még papíron 15M-ról szóló szerződést, de valójában arra azért kicsi az esély, hogy ténylegesen évi 15M-t vigyen majd haza.

ahanem
ahanem
Reply to  JackEasterby
2021-02-24 17:58

4 év 59 millió dollár

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x