Connect with us

Hír

Kamara nem viselte a karperecét, újabb büntetést kaphat a Saints

A New Orleans Saints ismét büntetésre számíthat a ligától, amiért nem tartották be a COVID-19 protokollokat. Ráadásul ez lehet az eddigi legnagyobb büntetésük, akár több draftpicket is elvehetnek a csapattól, vagy ha nem is többet, de magasabb körből.

A büntetés Alvin Kamarához vezethető vissza, aki a 17. fordulóban nem léphetett pályára, mert pozitív mintát adott le. A csapat létesítményébe ugyanis olyan ember lépett be, aki nem a csapat alkalmazottja volt és pozitív koronavírustesztet produkált, általa fertőződött meg a sztárfutó – ezt pedig biztonsági kamerás felvételekkel tudja bizonyítani a liga.

Kamara állítólag egész évben vonakodott hordani a nyomkövető karperecét, ami többször is problémákhoz vezetett házon belül. Ezzel a karpereccel tudja az NFL és a csapat követni, hogy kivel állt közeli kontaktban a játékos, ebben az esetben pedig nem lehetett megmondani, hogy Kamara esetleg megfertőzhetett-e valakit.

A Saintst már kétszer is megbüntette idén az NFL, előbb Sean Paytont 100 ezer dollárra a maszk viselésének mellőzése miatt, majd a csapatot 750 ezer dollárra és egy hetedik körös pick elvételére a Buccaneers elleni győzelem utáni maszk nélküli öltözőn belüli ünneplés miatt. A mostani büntetés újabb visszaesőként még súlyosabb lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!