Connect with us

Rövidhírek

Közlemény: Kiértékeltük a kérdőíveket, megújul a támogatói csomagunk

Kiértékeltük az általatok kitöltött kérdőíveket, aminek hatására néhány változtatást eszközöltünk egyrészt az oldalon, másrészt a támogatói csomagunk rendszerében is. 

Prémium cikkek, várható program

Ez nem csak a támogatóknak szól, hanem mindenki számára érdekes lehet. A prémium cikkeknek már létre is hoztunk egy külön menüpontot, ide bekerül minden korábbi és jövőbeli előfizetéses tartalmunk. Emellett hamarosan kialakítunk egy felületet a várható programnak is, amiből tájékozódhattok, hogy a következő 1-2 hétben milyen prémium tartalmakkal, illetve podcastekkel jelentkezünk majd. Mivel igyekszünk minél rugalmasabbak lenni és elég gyakran jönnek be előre nem tervezett hírek, témák, ötletek, így ezek természetesen sosem lesznek kőbe vésve, de legalább nagyjából láthatjátok, mik várhatók az elkövetkező időszakokban.

Exkluzív Discord szerver a támogatóknak

Létrehoztuk a Fűzővel kifelé! saját Discord szerverét, ami kvázi egy Patreonnal összekötött exkluzív chatnek felel meg a szerkesztők, illetve a támogatói, tehát 10 dolláros csomaggal rendelkező patronok számára. Itt tehát tematikus csatornákon szabadon beszélgethettek egymással és velünk is az aktuális témákról, vagy épp arról, ami eszetekbe jut. A következő hetekben, hónapokban a szabadügynökpiac és a draft elég jó témákat szolgáltat majd, a discordon pedig velünk együtt vitathatjátok meg a történéseket egy zárt közösségben. A kérdőívben a hírlevél résznél jeleztétek sokan, hogy az érdekesebb amerikai cikkek feedje jó ötlet lehet, végül erre is itt kerül majd sor egy külön csatornán. A Discordon már el is kezdtük a beszélgetést, úgyhogy várunk Titeket szeretettel! (Meghívó Discordra ezen a linken, a Discord és a Patreon fiókot pedig a Patreonon a my profile settings / apps részen lehet összekötni)

Havi két cikk / podcast témáját Ti mondjátok meg!

A korábbi ezzel kapcsolatos konstrukción úgy változtatunk, hogy havonta két témát az ajánlásaitok és szavazataitok alapján dolgozunk fel, a téma jellegétől függően írásban vagy podcast formában. Ez praktikusan úgy fog működni, hogy az FK! – Patreon csoportban minden hónap utolsó hetében (tehát legközelebb most hétfőn) kiteszünk egy posztot, ami alá jöhetnek az ötletek a csoport tagjaitól, hogy milyen témát látnátok szívesen az elkövetkezendő időszakban. Pár nap ötletgyűjtés után pedig a Patreon oldalunkon szavaznak a támogatóink arról, hogy ezek közül melyik kettőt valósítsuk meg.

Még odébb van, de…

… a szezonra is kitaláltunk már egy újítást: a támogatóink is tippelhettek majd minden egyes mérkőzésre az idény során, amit meg is jelenítünk a szerkesztők tippjei mellett a beharangozókban, és ugyanúgy követjük majd a helyes tippek arányának alakulását. Ahhoz természetesen túl sokan vagytok, hogy mindenki személyesen felkerüljön, így a konszenzus jóslatotok (százalékos formában) kerül majd ki a tippképre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!