Connect with us

Rövidhírek

Közlemény: Kiértékeltük a kérdőíveket, megújul a támogatói csomagunk

Kiértékeltük az általatok kitöltött kérdőíveket, aminek hatására néhány változtatást eszközöltünk egyrészt az oldalon, másrészt a támogatói csomagunk rendszerében is. 

Prémium cikkek, várható program

Ez nem csak a támogatóknak szól, hanem mindenki számára érdekes lehet. A prémium cikkeknek már létre is hoztunk egy külön menüpontot, ide bekerül minden korábbi és jövőbeli előfizetéses tartalmunk. Emellett hamarosan kialakítunk egy felületet a várható programnak is, amiből tájékozódhattok, hogy a következő 1-2 hétben milyen prémium tartalmakkal, illetve podcastekkel jelentkezünk majd. Mivel igyekszünk minél rugalmasabbak lenni és elég gyakran jönnek be előre nem tervezett hírek, témák, ötletek, így ezek természetesen sosem lesznek kőbe vésve, de legalább nagyjából láthatjátok, mik várhatók az elkövetkező időszakokban.

Exkluzív Discord szerver a támogatóknak

Létrehoztuk a Fűzővel kifelé! saját Discord szerverét, ami kvázi egy Patreonnal összekötött exkluzív chatnek felel meg a szerkesztők, illetve a támogatói, tehát 10 dolláros csomaggal rendelkező patronok számára. Itt tehát tematikus csatornákon szabadon beszélgethettek egymással és velünk is az aktuális témákról, vagy épp arról, ami eszetekbe jut. A következő hetekben, hónapokban a szabadügynökpiac és a draft elég jó témákat szolgáltat majd, a discordon pedig velünk együtt vitathatjátok meg a történéseket egy zárt közösségben. A kérdőívben a hírlevél résznél jeleztétek sokan, hogy az érdekesebb amerikai cikkek feedje jó ötlet lehet, végül erre is itt kerül majd sor egy külön csatornán. A Discordon már el is kezdtük a beszélgetést, úgyhogy várunk Titeket szeretettel! (Meghívó Discordra ezen a linken, a Discord és a Patreon fiókot pedig a Patreonon a my profile settings / apps részen lehet összekötni)

Havi két cikk / podcast témáját Ti mondjátok meg!

A korábbi ezzel kapcsolatos konstrukción úgy változtatunk, hogy havonta két témát az ajánlásaitok és szavazataitok alapján dolgozunk fel, a téma jellegétől függően írásban vagy podcast formában. Ez praktikusan úgy fog működni, hogy az FK! – Patreon csoportban minden hónap utolsó hetében (tehát legközelebb most hétfőn) kiteszünk egy posztot, ami alá jöhetnek az ötletek a csoport tagjaitól, hogy milyen témát látnátok szívesen az elkövetkezendő időszakban. Pár nap ötletgyűjtés után pedig a Patreon oldalunkon szavaznak a támogatóink arról, hogy ezek közül melyik kettőt valósítsuk meg.

Még odébb van, de…

… a szezonra is kitaláltunk már egy újítást: a támogatóink is tippelhettek majd minden egyes mérkőzésre az idény során, amit meg is jelenítünk a szerkesztők tippjei mellett a beharangozókban, és ugyanúgy követjük majd a helyes tippek arányának alakulását. Ahhoz természetesen túl sokan vagytok, hogy mindenki személyesen felkerüljön, így a konszenzus jóslatotok (százalékos formában) kerül majd ki a tippképre.

14 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2021-02-19 12:18

A discord szerverre hogyan tudok felcsatlakozni? Meghívó kell hozzá?

katonadani
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-02-19 12:34

ha beregisztrálsz és rámész a linkre, elvileg jó lesz. És elvileg össze is köti a patreonnal a felhasználód.

Maetthy
Maetthy
Reply to  katonadani
2021-02-19 12:43

Nálam sem stimmel, pedig aktív Discord user vagyok, regisztrálva meg minden.
Nem lenne opció kiküldeni egy Invite Link-et az arra jogosultaknak Patreon-on keresztül? :)

katonadani
Reply to  Maetthy
2021-02-19 12:51
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  katonadani
2021-02-19 13:01

A linkkel sikerült csatlakoznom, de nem jelenít meg támogatóként.

Maetthy
Maetthy
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-02-19 13:05

Ugyanez esetemben is.

katonadani
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-02-19 13:18

igen, össze kell még kötni a patreont és a discordot, azt hittem ez egyből megy discordon, de úgy látom patreonon rá kell menni a my profile settingsen belül az appokra és ott connectelni discorddal és akkor menni fog :)

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  katonadani
2021-02-19 13:53

És akkor a Patreonos accountommal jelentkezek be Discordra, vagy külön kell regisztrálnom a Discordra?

katonadani
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-02-19 13:56

írtam discordon üzit :)

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  katonadani
2021-02-20 18:34

És ez csak weben, Patreon appban nem megy.

katonadani
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-02-19 12:51
Vicgeordie
Vicgeordie
2021-02-19 12:20

Tetszetős változások :)

Zotya
Zotya
2021-02-19 13:53

Akkor az amerikai cikkes hírleveleket/feedeket az előfizető státuszú patronok nem is kapják? :O :(

katonadani
Reply to  Zotya
2021-02-19 14:05

a hírlevél ötletét a kérdőív alapján elvetettük, nem volt nagy támogatottsága. Az amerikai cikkes ötlet volt még, ami többeket érdekelt, de mivel hírlevélbe nem, így ide tudtuk bedobni. De feltétlen nagy koordinált gyűjtésre nem kell gondolni, inkább ha szembejön valami érdekes, akkor bedobjuk oda érdekességként

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x